Olle och Almas barn

Olle och Almas barnaskara: 

1933 fick de sitt första barn, en tösabit som hette Inga. Tyvärr dog Inga av okänd anledning vid c:a 2 månaders ålder. En morgon fann de henne livlös i sin säng.

1934 fick de nummer två, en flicka som heter Barbro. Barbro bor fortfarande kvar i Ryd. Barbro arbetade hela sitt yrkesliv som lärare bland annat på Brinellgymnasiet i Nässjö. Hon är gift med Birger Kjelke(f.d. Gustavsson) och de har två döttrar, Liliann och Viveka.

1936 fick de nummer tre, en gosse vid namn Karl. Karl arbetade inom industrisektorn. Karl gifte sig 1963 med Anita Walfridsson och de har tre barn, Olof, Anna och Martin. Karl arbetade på metallindustrin Walfridson & Co AB som han sedermera köpte 1976. Han var alltså en s.k. trottoarbonde. Karl är en suverän gårdskarl att ha tillgång till.

1938 fick de nummer fyra, en dotter som heter Gunnel. Gunnel bor i Stockholm och gifte sig med Göte johansson. De fick två barn, Gunilla och Gunnar. Göte lämnade oss tyvärr efter en tids sjukdom 2000.

1940 fick de nummer fem, en dotter som hette Liliann. Liliann, eller Lalla, som alla kallade henne gifte sig med Olof Söder och bosatte sig i Mölndal. Lalla omkom tragiskt i en bilolycka 1992.

1942 fick de nummer sex, en dotter som heter Eva. Eva gifte sig med Aage Pettersson, men tog vid giftermålet  efternamnet Plogéus. De bor numera på en gård som heter Holma strax utanför Sunhultsbrunn. De har två barn, Linn och Björn.

1948 fick de nummer sju, en dotter vid namn Ann. Ann flyttade tidigt 70-tal till USA och bor numera med sin man Jim Johnson i Houston, Texas.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)